logo VKT
Intervizija

V okviru Društva za vedenjsko in kognitivno terapijo Slovenije potekajo redna mesečna intervizijska srečanja, praviloma vsak drugi torek v mesecu od 20:00 do 21:00 ure na Svetovalnem centru za otroke, mladostnike in starše, Gotska 18, Ljubljana.
Srečanja so namenjena vsem članom, ki so v rednem izobraževanju (Praktikum I, II ali III) ali so izobraževanje že zaključili in bi radi nadgradili svoje znanje in podelili svoje izkušnje. Intervizije niso vodene, temveč vsak član sooblikuje vsebino srečanja in prispeva s svojimi izkušnjami in mnenji.
Intervizije so namenjene predstavitvam svojega dela s klienti, da bi dobili odgovore na pereča vprašanja, s katerimi se srečujemo pri praktičnem delu in se pri tem lahko počutimo sami, če nimamo supervizij. Primere se lahko predstavi v celoti ali pa samo kakšen problematičen odsek terapije z vprašanji za skupino, da dobite nove ideje in smernice za delo.

Poleg praktičnih primerov pa si na intervizijah delimo tudi različna teoretična znanja in sicer v obliki kratkih predstavitev zanimiv tem ali področij dela ter predstavitev najnovejših spoznanj iz raznih kongresov in seminarjev itd.

Na intervizijah lahko predstavljate svoje delo, lahko pa samo sodelujete s svojimi izkušnjami pri delu drugih.
Članom, ki so že akreditirani kognitivno vedenjski terapevti, predstavitve primerov na interviziji štejejo za podaljšanje akreditacije.
Kotizacije za srečanja ni, intervizije pa so namenjene članom Društva. Zaradi lažje organizacije pred vsakim srečanjem potrdite svojo prisotnost na jerica.radez@gmail.com, kjer lahko dobite tudi dodatne informacije.

Jerica Radež, mag. psih.
koordinatorka intervizijskih srečanj za DVKT Slovenije

◄◄ December 2017 ►►

Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
Za dani mesec ni zabeleženih dogodkov.

Drustvo-vkt.org © 2017 :: vse pravice pridržane :: all rights reserved :: izdelava strani   inštrukcije, inštrukcije matematike, inštrukcije angleščine, inštrukcije fizike, inštrukcije kemije, jezikovni tečaji, tečaji angleščine, tečaji nemščine, tečaji francoščine, rešene vaje, rešene naloge, vaje in naloge z rešitvami