logo VKT
Osnovni podatki PIII in koledar

Supervizijska srečanja potekajo enkrat mesečno v dveh skupinah - ob petkih in sobotah od 9.00 - 17.00h v manjši zaokroženi skupini. Vodita ju izmenično supervizorki mag. Nada Anić, klin.psih. in dr. Ivanka Živčić Bećirević, klin.psih. Ob supervizorkah je na lahko skupini prisoten tudi akreditirani terapevt iz Društva, ki se usposablja za supervizorja.
Do 10. v mesecu je potrebno najaviti udeležbo v posamezni skupini. Cena enega supervizijskega srečanja je 130. V primeru neporavnanih obveznosti s strani supervizanta, se mu opravljene ure (in ev. predstavitev primera) supervizije ne štejejo v točke za pridobivanje akreditacije, prav tako mu Društvo ne omogoča več nadaljevanja supervizije dokler obveznosti niso poravnane.

Koordinator Praktikuma III (petkova skupina Ljubljana) je STAŠA STROPNIK,spec.klin.psih.
Kontakt: stasa.stropnik@kclj.si

Koordinator Praktikuma III (sobotna skupina Ljubljana) je PETRA ŠTAMPAR, univ.dipl.psih.
Kontakt: pstampar@gmail.com

Koordinator Praktikuma III (Maribor) je AJDA DEMŠAR, univ.dipl.psih.
Kontakt: ajda.demsar@icloud.com

◄◄ December 2021 ►►

Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
17.12.2021