logo VKT
15.03.2019
Delavnica VKT bolnikov s tinitusom, Klinika za ORL, maj 2019

Na Društvo za vedenjsko kognitivno terapijo Slovenije se obračajo tako bolniki s šumenjem (tinitusom) kakor tudi vedenjsko-kognitivni terapevti. Bolniki prosijo za klinično psihološko in ustrezno terapevtsko obravnavo težav s šumenjem, vedenjsko kognitivni terapevti pa iščejo strokovne usmeritve in znanje za tovrstno obravnavo.

DVKT Slovenije bo v sodelovanju s strokovnjaki Klinike za ORL organiziralo enodnevno delavnico, v kateri se boste lahko akreditirani vedenjsko kognitivni terapevti ali terapevti v edukaciji poučili o obravnavi šumenja. Prijavnico izpolnite čim prej in pošljite na naslov društva: dvktslovenije@gmail.com. Več informacij o dogodku ter prijavnico najdete v priponki.

Lepo vas pozdravljamo, ekipa DVKT


Drustvo-vkt.org © 2019 :: vse pravice pridržane :: all rights reserved :: izdelava strani   inštrukcije, inštrukcije matematike, inštrukcije angleščine, inštrukcije fizike, inštrukcije kemije, jezikovni tečaji, tečaji angleščine, tečaji nemščine, tečaji francoščine, rešene vaje, rešene naloge, vaje in naloge z rešitvami