logo VKT
17.02.2021
EABCT Belfast 2021

Pozdravljeni,

v tem tednu se odpirajo registracije za letošnji evropski kongres VKT-ja, ki bo potekal v Belfastu. Iz priloženega preliminarnega programa lahko razberete, da bo kongres ponudil številna predavanja in delavnice nam predvsem iz knjig poznanih strokovnjakov.

Organizatorji so poskrbeli tudi za relativno ugodne kotizacije, predvsem pa za hibridno izvedbo - kongres bo namreč moč spremljati v živo ali pa preko spleta. Podobno kot tudi na lanskem kongresu bodo udeležencem dostopni posnetki (v dolžini več kot 120 ur) predavanj in delavnic še mesec dni po zaključku kongresa.

V okviru kongresnega dogajanja se bo slavnostno obeležila 50. obletnica Evropske zveze za VKT (EABCT).

Več informacij lahko dobite na kongresni spletni strani: EABCT 2021 – 2021 Annual Congress in Belfast for EABCT, BABCP, IABCP,  kjer so objavljeni tudi vsi pomembnejši datumi.Drustvo-vkt.org © 2021 :: vse pravice pridržane :: all rights reserved :: izdelava strani   inštrukcije, inštrukcije matematike, inštrukcije angleščine, inštrukcije fizike, inštrukcije kemije, jezikovni tečaji, tečaji angleščine, tečaji nemščine, tečaji francoščine, rešene vaje, rešene naloge, vaje in naloge z rešitvami