logo VKT
15.03.2018
Izobraževanja v letu 2018/2019

Na redni letni skupščini DVKT Slovenije (13.03.2018) je bil med drugim sprejet strokovni in poslovni načrt programa izobraževanj za leto 2018.

Praktikum I bo organiziran v študijskem letu 2018/19, cena je 950€ (z vključenim DDV). Podrobnejše informacije o začetku in razpisu bodo na spletni strani društva objavljene v septembru 2018, do takrat si opis izobraževanja lahko preberete na naših straneh: http://drustvo-vkt.org/18/praktikum-i/.

 

Razpis za Praktikum II (16. izvedba) bo prav tako objavljen v začetku septembra 2018, izobraževanje pa se bo začelo v oktobru 2018, potekalo pa bo ob petkih, cena je 1800€ (z vključenim DDV). Podrobne informacije o dolžini in obveznostih prav tako najdete na: http://drustvo-vkt.org/31/praktikum-ii/.

Če ste zainteresirani za udeležbo na PII, vas zaradi lažje organizacije prosimo, da pošljete sporočilo na društveni spletni naslov (dvktslovenije@gmail.com) in v njem izrazite zanimanje za vključitev. S tem bomo lažje pričeli z organizacijo prostorov ter celotnega izobraževanja. Naj še dodamo, da vaše zanimanje za izobraževanje ne pomeni, da boste vključeni na ev. čakalno listo kandidatov – slednje ne vodimo več. V primeru manjšega števila prijavljenih na uradnem Razpisu (manj kot 20 kandidatov) se izobraževanje ne bo izvajalo.

 

Lep pozdrav,

ekipa DVKTDrustvo-vkt.org © 2018 :: vse pravice pridržane :: all rights reserved :: izdelava strani   inštrukcije, inštrukcije matematike, inštrukcije angleščine, inštrukcije fizike, inštrukcije kemije, jezikovni tečaji, tečaji angleščine, tečaji nemščine, tečaji francoščine, rešene vaje, rešene naloge, vaje in naloge z rešitvami