logo VKT
22.06.2022
Izobraževanje za strokovne delavce v šolskih svetovalnih službah

V zadnjih letih narašča število otrok in mladostnikov s čustvenimi, vedenjskimi in učnimi težavami. Strokovni delavci v šolski svetovalni službi so najpogosteje tisti, ki prvi zaznajo težave in pri katerih otroci ali mladostniki s težavami najprej poiščejo pomoč. Zato je izrednega pomena, da strokovni delavci razpolagajo s potrebnimi in primernimi znanji ter veščinami za učinkovito obravnavo otrok s težavami.

Lepo pozdravljeni,

 

na podlagi evalvacije izobraževanja, ki smo ga izvedli v šolskem letu 2021/22, bomo tudi v naslednjem šolskem letu organizirali izobraževanje za strokovne delavce v šolskih svetovalnih službah. Ob upoštevanju mnenj in številnih pohval udeležencev bo sestavljeno iz sedmih izobraževalnih dni. Program izobraževanja bo vključeval bistvene vsebine, vezane na področja, kjer imajo otroci in mladostniki najbolj pogosto težave in imajo velik vpliv na njihovo splošno funkcioniranje. 

 

Več podrobnosti vključuje Razpis v priponki.

 

Vabljeni k udeležbi na izobraževanju.Drustvo-vkt.org © 2022 :: vse pravice pridržane :: all rights reserved :: izdelava strani   inštrukcije, inštrukcije matematike, inštrukcije angleščine, inštrukcije fizike, inštrukcije kemije, jezikovni tečaji, tečaji angleščine, tečaji nemščine, tečaji francoščine, rešene vaje, rešene naloge, vaje in naloge z rešitvami