logo VKT
27.08.2021
Izobraževanje za zaposlene v šolskih svetovalnih službah

Spoštovani, 
 
v zadnjih letih narašča število otrok in mladostnikov s čustvenimi, vedenjskimi in učnimi težavami. V času spopadanja z epidemijo se delež teh otrok še dviguje. Strokovni delavci v šolski svetovalni službi so najpogosteje tisti, ki prvi zaznajo težave in pri katerih otroci ali mladostniki s težavami najprej poiščejo pomoč. Zato je izrednega pomena, da strokovni delavci razpolagajo s potrebnimi in primernimi znanji ter veščinami za učinkovito obravnavo otrok s težavami.
 
Slednje nas je vzpodbudilo k temu, da v šolskem letu 2021/2022 organiziramo petdnevno izobraževanje za strokovne delavce v šolskih svetovalnih službah z naslovom: UPORABA VEŠČIN IN TEHNIK NA OSNOVI KOGNITIVNO-VEDENJSKE TERAPIJE V ŠOLSKEM OKOLJU. Program izobraževanja vključuje bistvene vsebine, vezane na področja težav, ki so pri otrocih in mladostnikih najbolj pogosta in imajo velik vpliv na njihovo splošno funkcioniranje v šoli. 
 
Več podrobnosti o izobraževanju lahko preberete tukaj. Za prijavo je potrebno izpolniti prijavnico.
 
Lepo vas pozdravljamo in upamo, da se vidimo v čim večjem številu, ekipa DVKT.
 


Drustvo-vkt.org © 2021 :: vse pravice pridržane :: all rights reserved :: izdelava strani   inštrukcije, inštrukcije matematike, inštrukcije angleščine, inštrukcije fizike, inštrukcije kemije, jezikovni tečaji, tečaji angleščine, tečaji nemščine, tečaji francoščine, rešene vaje, rešene naloge, vaje in naloge z rešitvami