logo VKT
15.01.2020
ODPOVEDANO! Mednarodna konferenca »Novi izzivi za nove generacije« v Zagrebu

ODPOVEDAN DOGODEK! Hrvaško društvo za vedenjsko-kognitivne terapije (HUBIKOT) in Oddelek za psihologijo na Fakulteti za humanistične in družbene vede v Zagrebu organizirata mednarodno konferenco o vedenjsko-kognitivnih terapijah za otroke in mladostnike z naslovom »Novi izzivi za nove generacije«, ki bo potekala v  Zagrebu od 9. do 11.7. 2020.

Cilj mednarodne konference je združiti in povezati strokovnjake, ki preučujejo vedenjske in kognitivne pristope pri preprečevanju in zdravljenju različnih duševnih motenj otrok in mladostnikov. Poseben poudarek bo namenjen izzivom odraščanja v novem tisočletju.

Na konferenci bodo kot predavatelji sodelovali tudi priznani strokovnjaki iz Slovenije.

Informacije o prijavi najdete na spletni strani: https://cbtca2020.ffzg.unizg.hr.Drustvo-vkt.org © 2020 :: vse pravice pridržane :: all rights reserved :: izdelava strani   inštrukcije, inštrukcije matematike, inštrukcije angleščine, inštrukcije fizike, inštrukcije kemije, jezikovni tečaji, tečaji angleščine, tečaji nemščine, tečaji francoščine, rešene vaje, rešene naloge, vaje in naloge z rešitvami