logo VKT
07.11.2021
Vabilo na supervizijsko srečanje

Pozdravljeni,

v decembru bomo ponovno organizirali supervizijo za (akreditirane) vedenjsko-kognitivne terapevte, ki bo potekala online.

V petek, 3. 12. 2021 med 16. in 19.uro bo supervizijsko srečanje za terapevte, ki delajo s populacijo otrok in mladostnikov. Vodili ga bosta dr. Jana Kodrič, spec.klin.psih. in Simona Sanda, spec.klin.psih.

V petek, 10. 12. 2021 med 16. in 19.uro pa bo supervizijsko srečanje za terapevte, ki delajo s populacijo odraslih. Vodila ga bosta Samo Pastirk, spec.klin.psih. in Maja Bundalo Bočić, dr.med., spec.psih.

Ker se srečanja lahko udeleži največ pet udeležencev, so nujne predhodne prijave. Vašo udeležbo sporočite najkasneje do ponedeljka, 29.11.2021 (prvo srečanje) ali 5.12.2021 (drugo srečanje) na društveni spletni naslov (dvktslovenije@gmail.com).

V primeru nezadostnega števila prijavljenih (manj kot trije udeleženci) supervizija ne bo izpeljana, prijavljeni udeleženci pa bodo o tem obveščeni.

Kotizacija za udeležbo na supervizijskem srečanju je 50 evrov za člane društva oz. 70 evrov za nečlane društva (DDV vključen); kotizacija se plača po opravljenem srečanju na podlagi izdanega računa.

Lepo vas pozdravljamo,

ekipa DVKT

Drustvo-vkt.org © 2021 :: vse pravice pridržane :: all rights reserved :: izdelava strani   inštrukcije, inštrukcije matematike, inštrukcije angleščine, inštrukcije fizike, inštrukcije kemije, jezikovni tečaji, tečaji angleščine, tečaji nemščine, tečaji francoščine, rešene vaje, rešene naloge, vaje in naloge z rešitvami